5 0888

Informatiebijeenkomsten opleidingen Thomas More Leiderschapsacademie

 

Heb je het plan opgevat om je leiderschap verder te ontwikkelen? Wil jij je verder bekwamen in dit prachtige vak en samen met vakgenoten aan je ontwikkeling werken? We nodigen we je van harte uit om met ons kennis te maken. Dit jaar starten we in september met nieuwe groepen Leidinggeven aan schoolontwikkeling I (basisbekwaam) en Leidinggeven aan schoolontwikkeling II (vakbekwaam) in Rotterdam en Amsterdam. Ook verzorgen we modules voor herregistratie.

 

Heb je vragen over de opleidingen of onze herregistratiemodules, bezoek dan onze informatiebijeenkomsten. Deze verzorgen we op locatie in Rotterdam en Amsterdam en online. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, voor welke opleiding of module je interesse hebt en welke informatiebijeenkomst je wilt bijwonen.

 

Donderdag 2 juni online om 16.15 uur via Teams

Vrijdag 10 juni live om 16.15 uur Aristo Amsterdam

Maandag 13 juni online om 16.15 uur via Teams

Donderdag 23 juni online om 16.15 uur via Teams

 

Je kunt ook altijd een afspraak maken met de opleiders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan spreken we elkaar telefonisch of via Teams.

 

Heb je vragen over de opleidingen of onze herregistratiemodules, bezoek dan onze informatiebijeenkomsten. Deze verzorgen we op locatie in Rotterdam en Amsterdam en online. Aanmelden kan door een mail te sturen naar

Nieuws

 

Informatiebijeenkomsten opleidingen Thomas More Leiderschapsacademie

(lees verder)

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Bekijk hier de meest recente nieuwsbrief